Wat is vitaliteit?

 

LEVENSKRACHT! 

 

Levenskracht van mensen en organisaties vergroten, hoe maak je dat tot onderdeel van je (persoonlijke) strategie en organisatorische processen én toepasbaar, toegankelijk en uitdagend? 

 

 

advies & projectmanagement

Je wilt wat met vitaliteit of leefstijl in de zorg. Maar weet niet hoe. Je vindt er ook wat van als werkgever/ leidinggevende en vraagt je af hoe je mensen (en misschien wel jezelf) kunt uitdagen tot meer regie op gezondheid. 

 

Ik help je jouw dilemma's te onderzoeken, vitaliteit toepasbaar te maken in de organisatie, te borgen in het proces en in perspectief te zetten. De investering op vitaliteit en gezondheid van mensen weegt namelijk ruimschoots op tegen de effecten van het niet investeren. Gezondheid als basis voor gezondheidszorg! Samen maken we een passende business case en plan van actie waarin de winst snel duidelijk is. 

 

Ik durf de uitdaging aan dat de investering in vitaal management zich in jouw organisatie terugverdient.

Durf jij?

 

Bouwen aan fitte organisaties in de zorg doe ik samen met Charly Green. Vitaliteit in het DNA borgen en blijven werken aan een hogere mentale en fysieke gezondheid. Praktische oplossingen die werken. Gewoon doen! 

Workshops & training

Beleid, strategie en de verandering werkend maken: daar is beweging voor nodig. Van mensen. Een letterlijke beweging zet allerlei denk en doe-processen in gang waar je als organisatie zonder meer de vitale vruchten van plukt. Wat de ambitie ook is, in beweging komen en blijven bewegen is het nieuwe normaal! 

 

Met jarenlange ervaring als hardloper, als trainer, organisatie- ontwikkelaar en verdiepende kennis op bewegen, ademhalen, coaching begeleid ik mensen, teams en organisaties succesvol naar een volgende stap. 

Voorbeelden waarbij ik teams en organisaties in beweging zet en de beweging zich verspreid als een lopend vuurtje:  

  • Hardlooptrainingen op maat, bijvoorbeeld om fit te worden of om gezamenlijk naar een event trainen (teambuilding)
  • Integrale aanpak op fitheid: workshop winst met leefstijl, coaching en advies
  • VQ max vergroten - Scan op jouw organisatie met verbeterpotentieel direct in beeld. Ga voor een vitaal DNA!
  • Sportrusten (sportrustenprogramma & workshops) Fit met een glimlach 
  • Running Hardlopen om je beter te voelen
  • Beweegcoaching /SPAT Specialisten in beweging en gedragsverandering 

Heb je juist een persoonlijke vraag op het gebied van energie waarmee je aan de slag wilt en je psychische en fysieke conditie verbeteren? Dan is runningtherapie misschien wel wat voor jou.