Wat is vitaliteit?

 

LEVENSKRACHT! 

 

Eigenlijk een veel mooier woord maar we gebruiken het te weinig. Levenskracht van mensen en organisaties vergroten, hoe maak je dat tot onderdeel van je (persoonlijke) strategie en organisatorische processen én toepasbaar, toegankelijk en uitdagend? 

HARDLOPEN & Bewegen

Wil je beginnen met hardlopen of als team trainen naar een gezamenlijk event? Wil je dat slim en efficiënt aanpakken én een link met beleid maken? 

 

Of heb je juist een persoonlijke vraag waarmee je aan de slag wilt en je psychische en fysieke conditie verbeteren? 

 

Met jarenlange ervaring als hardloper en als trainer, verdiepende kennis op bewegen, ademhalen, coaching en de positieve effecten ervan begeleid ik mensen naar een volgende stap. Wat je ambitie ook is, in beweging komen en blijven bewegen met plezier is het nieuwe normaal! 

Voorbeelden waarbij ik je individueel, als team en als onderdeel van de bedrijfsstrategie mee kan helpen: 

  • Hardlooptrainingen op maat, bijvoorbeeld om fit te worden of gezamenlijk naar een event trainen.
  • Integrale aanpak op fitheid: workshop winst met leefstijl, coaching en advies
  • VQ max vergroten in jouw organisatie (running in verbinding met beleid en strategie)

Individuele begeleiding & (team)coaching 

Advies, MANAGEMENT & training

Je wilt wat met vitaliteit of leefstijl in de zorg. Maar weet niet hoe. Je vindt er ook wat van als werkgever/ leidinggevende en vraagt je af hoe je mensen (en misschien wel jezelf) kunt uitdagen tot meer regie op gezondheid. 

 

Ik help je jouw dilemma's te onderzoeken, vitaliteit toepasbaar te maken in de organisatie, te borgen in het proces en in perspectief te zetten. De investering op vitaliteit en gezondheid van mensen weegt namelijk ruimschoots op tegen de effecten van het niet investeren. Gezondheid als basis voor gezondheidszorg! Samen maken we een passende business case en plan van actie waarin de winst snel duidelijk is. 

 

Ik durf de uitdaging aan dat de investering in vitaal management zich in jouw organisatie terugverdient! 

 

Bouwen aan fitte organisaties in de zorg doe ik samen met Charly Green. Vitaliteit in het DNA borgen en blijven werken aan een hogere mentale en fysieke gezondheid. Praktische oplossingen die werken. Gewoon doen!