Organisatieontwikkelaar op hardloopschoenen  

Ik ben een organisatieontwikkelaar op hardloopschoenen. Als manager, projectleider, adviseur of hardlooptrainer begeleid ik organisaties in het maken van slimme kilometers. Ik geloof in de kracht van (letterlijke) beweging, blijvende (persoonlijke) ontwikkeling én in de energie die daarbij vrijkomt. Bewegen opent de geest naar anders denken en doen.  

 

Organisatieontwikkeling gaat over mensen en beweging. Met energie de goede dingen goed doen. Ik gebruik de kracht van hardlopen, bewegen en ademhaling letterlijk én als metafoor om prestaties of verandertrajecten in een bedrijf te realiseren. Mijn streven is dat mensen in organisaties met meer energie en minder stress kunnen werken. 

 

Er zijn steeds meer werkgevers en werknemers die zich bezighouden met vragen als: hoe zinvol is het wat we nu doen? Hoe nemen we onze plek in in een groter geheel? En hoe neemt iedereen daarbij de leiding over zijn eigen aandeel? Hoe belangrijk (technologische) systemen ook zijn, succes en voldoening komen pas als de mensen in een organisatie doen waar ze goed in zijn. Vitale mensen creëren succesvolle, effectieve en energieke organisaties!

  

Verbeter kwaliteit door het maken van slimme kilometers.  Simpel, doeltreffend en met meetbare resultaten.

Systematische aanpak  

Mijn kracht ligt in het vertalen van visie naar strategische en praktische oplossingen. Mijn roots & specialisatie liggen in de zorg. Door een systematische aanpak begeleid ik organisaties op weg naar realisatie van hun doelstellingen. Met aandacht voor de menskant (emotie, motivatie en gedrag) in het systeem, het proces en de ontwikkeling zelf.  Vanuit verbinding met de klant, de professional en management , door samen kilometers te lopen (als het even kan doe ik dat letterlijk). Zodat oplossingen ook echt werken in de praktijk.  

   

Mijn aanpak kenmerkt zich door een proactieve houding, een open blik met respect voor wat er is. Ik werk vanuit mogelijkheden, positieve energie en hou van efficiënte oplossingen en slim organiseren. Ik ben een klankbord en sparringpartner op meerdere niveaus in de organisatie en voeg snel in.  

   

In mijn werk ben ik gedreven, daadkrachtig en een creatieve en conceptuele denker. Vanuit een reflectieve analyse visualiseer ik en denk vooruit. En breng dat - door even te adem halen- in verbinding met het hier en nu, de praktijk en de mensen. Zo ondersteun ik organisaties in het realiseren van hun ambities. De volgende 4 stappen zijn kenmerkend voor mijn aanpak:     

 

     1. Durf te dromen! Visualiseer je droomprestatie.

     2. Ga experimenteren, leren en gewoon doen.

     3. Houd connectie met je doel, zet door en pas aan. 

     4. Vier succes, leef je verhaal en blijf ontwikkelen. 

 


Way of life 

Met een achtergrond als sociotherapeut in de GGZ en passie voor sport ben ik altijd geboeid geweest door de kracht van bewegen op het welzijn, de vitaliteit van mensen en in energievraagstukken. Dat heeft mij afgelopen jaren geïnspireerd om mij verder te verdiepen in de werking van het brein, in efficiënter hardlopen en duurzame inzetbaarheid. Slimme kilometers maken: dit is een way of life geworden!

 

Hardlopen is voor mij de manier om mijn eigen organisatie (brein & lijf) in ontwikkeling en beweging te houden. Ik loop alleen op efficiënte schema's en streef naar de juiste investering in relatie tot het beoogde resultaat. Op die manier leef en werk ik met energie. En blijf ik leren, door te bewegen. Door routines los te laten en onbekende bospaden te betreden.  

 

Van visie naar realisatie. Samen slimme kilometers maken en vitaal de finisch halen.  

  

 

 

 

Run Your Company   Van visie naar realisatie. Slimme kilometers maken. 

M +(31) 06 10 39 25 10

E  marjanne@runyourcompany.nl

Gevestigd te Baarn.