Run your company

Veranderen, Verbeteren, Vitaliseren. 

Potato, Potahto.

 

Hoewel. VERANDEREN is niet altijd VERBETEREN. Een verbetering is niet altijd een verandering. VITALISEREN is energie optimaliseren, essentiële brandstof voor veranderen en verbeteren waarin mens en organisatie elkaar ontmoeten. De VERBINDING? Het zijn actieve woorden die gaan VOOR BEWEGING. - run your company!

Het begon allemaal met rennen De metaforen zijn eindeloos en maken veel complexe organisatorische processen simpel. Oók de de organisatorische processen in mensen zelf. Lopen wordt niet voor niets de probleemoplosser van deze tijd genoemd. Die passie verbinden met energie van mensen en slimme organisatorische processen maakt RUN YOUR COMPANY.  

 

It's the people (stupid) Precies, de mensen. Daar waar organisaties in staat zijn processen zodanig in te richten dat mensen worden gefaciliteerd en uitgedaagd het beste uit zichzelf te kunnen halen is de vitaliteit, kwaliteit en werkplezier groot én zijn er blije klanten. Hoe slim en belangrijk systemen ook zijn: mensen zijn de motor in organisaties. Die uitgedaagd worden in doen waar ze goed in zijn en blij van worden. 

 

Marjanne

Loopt marathons, (ont)regelt en verbetert. Ik zet mensen en organisaties letterlijk en figuurlijk in beweging, vanuit (soms opvallende) invalshoeken en rollen. Ik ben ruim 20 jaar werkzaam aan de beleids- en managementkant in de zorg- en welzijnssector en begonnen als SPH-er in de GGz. Ik heb een paar jaar geleden besloten te doen wat ik leuk vind en waarin ik van betekenis kan zijn, het beste samen te vatten als een 

 

CREATIEVE ORGANISATIE- ONTWIKKELAAR OP HARDLOOPSCHOENEN IN DE ZORG 

 

Met een achtergrond als sociotherapeut in het primair proces, een studie sociale wetenschappen en passie voor lopen is het mijn streven bij te dragen aan gezonde organisaties en vitale mensen. Met focus op kwaliteit van zorg, mensen, cultuur en gedrag. 

 

In mijn werk ben ik gedreven, betrokken en zoek naar verbinding en losse veters die ik graag aan elkaar knoop. Of juist uit de knoop haal. Mijn kracht ligt in energie losmaken, logisch denken en vertalen van strategie naar pragmatische oplossingen in de praktijk. En de verbetering ervan. Ik ben een sparringpartner op verschillende niveaus en voeg snel in. 

 

Hardlopen is voor mij de manier om mijn eigen organisatie (brein & lijf) in ontwikkeling en beweging te houden.  Ik loop alleen op efficiënte schema's en streef naar de juiste investering in relatie tot het beoogde resultaat. Op die manier leef en werk ik met energie. En blijf ik ontwikkelen en leren, door te bewegen. 

 

Op LI vind je meer achtergrondinformatie zoals opleiding en (reacties van) opdrachtgevers. Liever een CV op papier alles op een rijtje? Stuur dan een mailtje, dan stuur ik 'm op. 

 

partners

Samen kom je verder én kun je versnellen. Met onderstaande partners loop ik graag een extra rondje.