Kwaliteit in de zorg - altijd in beweging

De zorg draait om MENSEN. Kwaliteit begint daar, met medewerkers en de klanten. Het gaat over goede gesprekken, slimme processen, continue verbeteren én over vitale medewerkers. Over medewerkers die hun werk met energie, zonder stress en efficiënt vanuit hun professionaliteit kunnen doen. Beleid écht werkend maken en daarmee zorgen voor blije klanten.

Dat is nooit af, altijd in beweging.  

 

 

ontwikkelen

Staat jouw kwaliteitssysteem buiten het speelveld van de professional en klant? Is de energie eruit? Krijg je als bestuurder de informatie die ertoe doet anno 2020? Weleens aan vitaliteit als ingrediënt voor kwaliteit & innovatie gedacht? (die combinatie is echt goud waard trouwens én de toekomst). Of wil je kwaliteit opnieuw positioneren in de organisatie? 

 

Met ruim 20 jaar ervaring in de zorg en  expertise op kwaliteit heb ik een frisse eigentijdse visie ontwikkeld en bouw ik aan duurzame kwaliteitssystemen en processen die de leer-en veerkracht in mens en organisatie blijvend versterken. Ik spreek de taal van de professional, kan bestuur en management bewegen en combineer dat met passie voor de zorg. 

audits

Soms wil je weten wat er precies aan de hand is. Dan helpt een objectieve scan en analyse. Audit betekent letterlijk luisteren. Ik leg mijn oor in de organisatie en kom met een heldere spiegel en analyse terug. Zodat je weet waar je mee aan de slag kunt om te komen tot succes. Ik kan je ook helpen bij het coördineren en uitvoeren van in-en externe audits in de zorg.

(ISO 9001:2015)

 

advies

Wil je de basis op orde krijgen maar zie je door de bomen het pad in het kwaliteitsbos niet meer? Als ervaren sparringpartner help ik je de route en het proces te ordenen en te lopen. 

Interim

Er zijn momenten dat er iets extra's nodig is. Bijvoorbeeld In geval van ziekte/verlof, een project aansturen of vlot te trekken of tijdelijke expertise toe te voegen in een projectteam. 

 

Misschien heb je juist behoefte aan interim- management op team, proces en inhoud. 

 

Wat de aanleiding van je vraag ook is, ik help je oplossen, ga het (ont)regelen en draag tegelijkertijd bij aan een duurzame verbetering.

 

 

 


Even sparren? neem contact op voor

een frisse update van jouw kwaliteitssysteem I beleid & advies I coördineren en begeleiden van in-en externe audits I onderzoek & analyse I interim/project - management I team-ontwikkeling/building I workshops kwaliteitsmanagement met een vitale inspiratie I verbetermanagment I jouw vraag!