Vitaal 2021!
28. december 2020
Op naar een vitaal 2021 in 7 stappen! Blog i.s.m. met Anne Brouwer, verpleegkundigleiderschap.online.

21. oktober 2020
De PDCA helpt organisaties vooruit. Wist je dat je de methodische cirkel ook prima als onderdeel van jouw eigen persoonlijke organisatie kunt toepassen? Van voornemen naar realisatie, overtref je prestatie.

24. augustus 2020
Blog voor managementimpact.nl. Mensen zijn het hart en de motor in iedere organisatie. Een gezond kwaliteitssysteem ondersteund fysieke en mentale fitte medewerkers en geeft de organisatie vleugels.

06. april 2020
Bewegen is risicomanagement: het geeft geen garanties, maar vergroot de kans op herstel en gezondheid wel. Ook als organisatie. Meer dan ooit is duidelijk dat veerkracht, creativiteit en vitaliteit van mensen de bepalende factor is in kwaliteit en innovatie.

21. september 2017
Over de Dam tot Dam loop, samen doelen realiseren op hardloopschoenen en blinde vlekken. Over wat je dus allemaal kan leren als je niks ziet.

21. september 2017
Als-ie niet past kom je terug hè!” De schoen-/sleutelmaker zwaait me uit. Een half uurtje later ben ik inderdaad weer terug: “Hij past niet.” De schoenmaker trekt zijn wenkbrauwen op: “Heb je ’m wel in het goede sleutelgat gestoken?”

01. mei 2017
LEAN gaat over waarde toevoegen aan de klant. Verspillingen elimineren. Continu verbeteren. Respect voor menszijn en lange termijn doelstellingen. Wil jij waarde toevoegen aan jezelf? Volg dan 100 dagen een slim schema en loop LEAN een marathon. Ervaar dat een lange termijndoelstelling realiseren door het maken van slimme kilometers gewoon kan. En als je wilt, kun je er ook bij netwerken. Ik ontmoet je graag!

18. april 2017
Organisatieontwikkeling, kwaliteitsmanagement en hardlopen. Wat hebben die begrippen met elkaar te maken? Ogenschijnlijk niets, dus waarschijnlijk alles. Verbeter kwaliteit, durf routines los te laten en maak slimme kilometers.