LEAN de marathon lopen? Dat kan.

 

LEAN gaat over waarde toevoegen. Verspillingen elimineren.  Continu verbeteren. Respect voor menszijn, energie en lange termijn doelstellingen.  De marathon en 100 dagen Sportrusten gaan over hetzelfde.  Vergoot je vitaliteit, beweeg je organisatie, loop LEAN je veranderproces. 

 

Voeg waarde toe Slaap beter, werk & leef met meer energie en minder stress. 

Elimineer verspilling Loop geen onnodige kilometers. Train maximaal 14 km. 

Continu verbeteren Loop op hartslag en adem langer uit. Versnel. 

 

Wil jij waarde toevoegen aan jezelf? Of wil je als team een lange termijndoelstelling realiseren? Schrijf je nu in voor een workshop Sportrusten en volg 100 dagen een slim schema waarin je geen onnodige kilometers traint. Een methode wat zichzelf bewezen heeft. Loop LEAN de (halve) Marathon van Amsterdam in 2017 (of een ander najaarsevenement). Ervaar dat een lange termijndoelstelling realiseren door het maken van slimme kilometers gewoon mogelijk is. Als jij 10 kilometer in 65 minuten kan lopen en je hebt die droom & drive, dan neem ik je mee op weg naar de 42,195 km. Of de helft. Op hartslag & ademhaling.  

  

Naast een workshop Sportrusten- waarin je alles te weten komt wat je nodig hebt om jouw doel succesvol te realiseren- kun je ook op hardloopschoenen netwerken in aanloop naar de (halve) marathon. Kwesties delen, vragen stellen, mooie ideeën uitwisselen, initiatieven verkennen, ervaringen en kennis delen. Gewoon doen. In de natuur, omgeving Baarn/Soest. Ik ontmoet je graag op hardloopschoenen. 

 

Interesse? Stuur een persoonlijk bericht voor meer informatie, data en de mogelijkheden. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0